De interieurcollectie Insight kwam tot stand door de nauwe samenwerking met gerenommeerd designer Axel Enthoven en het bedrijf Van Hoecke. Een collectie met een geraffineerd design in combinatie met een intelligente lade-indeling.

Insight bestaat uit een reeks kasten en ergonomische lades die je naar hartenlust kan personaliseren en combineren!

Mooi vanbuiten en vanbinnen

Laat je verleiden door het eenvoudig strakke design aan de buitenkant en geniet van de georganiseerde eenvoud van de binnenkant. Jij stelt namelijk volledig zelf de binnenkant van je kast samen! Het aantal lades, hoge of lage lades, de kleur en zelfs de lade-indeling..

De reeks omvat ook mooie (verlengbare) tafels die een combinatie maken tussen natuurlijk hout en metaal. Daarnaast vind je een reeks bijhorende stoelen. Deze zijn beschikbaar met of zonder armleuning en kussen. Het kussen is makkelijk afneembaar en wasbaar. Ook hier kan je verschillende kleuren combineren en creëer je je eigen unieke stoel!

Tot slot omvat Insight mooie bankstellen met een strak design en kwaliteitsmaterialen. De zachte kussens geven je een warm gevoel waar je elke dag weer van geniet!