Breng authenticiteit in je woonkamer met de unieke tafels van Pascale Naessens.

VORM

De ovale tafel is ook beschikbaar in rechthoekige vorm.

INDOOR PN_White wash rechth tafel_packshot 170

FORMAAT EN KLEUR

De tafel is beschikbaar in 3 verschillende formaten (lengte 270 cm, 220 cm, 170 cm) en 6 verschillende kleuren (Pure White, Pure Natural, Pure Grey, Pure Brown, Pure Black en Pure White Wash). De kleuren zijn ontwikkeld in samenwerking met WOCA, een Deense olieproducent gespecialiseerd in milieuvriendelijke oliën. De olie laat de structuur van de eik mooier uitkomen.

MATERIAAL

De rechthoekige tafel is gemaakt van 100% massief eiken hout. Eik is één van de mooiste en sterkste houtsoorten. Elke eik heeft in verschillende omstandigheden gegroeid en kreeg daardoor zijn unieke uitstraling, gevormd door groeiringen, knoesten en de taaiheid van het hout… Het is een levende materie. In die zin is elke tafel uniek.

Dit object is enkel beschikbaar bij premium dealers.

OUTDOOR

Pascale ontwierp ook een rechthoekige buitentafel. In haar gekende naturelle stijl straalt dit meubel puurheid en authenticiteit uit. De tafel geeft je alle vrijheid om stoelen of bankjes bij te schuiven.

OUTDOOR PN_Bruine rechth tafel_packshot 170

 

VERGRIJZING

Dit outdoor meubel is gemaakt van ecologisch HOT wood in essen hout. HOT wood heeft een aantrekkelijk warmbruine kleur, welke na een tijd mooi egaal vergrijst. Wil je graag de oorspronkelijk donkerbruine kleur behouden? Olie ze dan 1 x keer per jaar met een olie geschikt voor buitenmeubilair.

OUTDOOR PN_Rechth tafel_voor en na