Breng authenticiteit in je woonkamer met de unieke tafels van Pascale Naessens.
De ovale tafel is het centrale stuk in de meubellijn.

VORM

Pascale haalde haar inspiratie uit organische, natuurlijke vormen. Net door de ovale vorm is het een tafel die mensen samenbrengt. Alle tafelgenoten kunnen elkaar zien en met elkaar praten. De perfecte uitdrukking van zorgeloos wonen.

INDOOR PN_Naturel ovale tafel_packshot 220

FORMAAT EN KLEUR

De tafel is beschikbaar in 3 verschillende formaten (lengte 270 cm, 220 cm, 170 cm) en 6 verschillende kleuren (Pure White, Pure Natural, Pure Grey, Pure Brown, Pure Black en Pure White Wash). De kleuren zijn ontwikkeld in samenwerking met WOCA, een Deense olieproducent gespecialiseerd in milieuvriendelijke oliën. De olie laat de structuur van de eik mooier uitkomen.

MATERIAAL

De ovale tafel is gemaakt van 100% massief eiken hout. Eik is één van de mooiste en sterkste houtsoorten. Elke eik heeft in verschillende omstandigheden gegroeid en kreeg daardoor zijn unieke uitstraling, gevormd door groeiringen, knoesten en de taaiheid van het hout… Het is een levende materie. In die zin is elke tafel uniek.

Dit object is enkel beschikbaar bij premium dealers.

PN-2_wit

OUTDOOR

Pascale ontwierp ook een ovale buitentafel. In haar gekende naturelle stijl straalt dit meubel puurheid en authenticiteit uit. De tafel geeft je alle vrijheid om stoelen of bankjes bij te schuiven.

OUTDOOR PN_Bruine ovale tafel_packshot 220 cm

VERGRIJZING

Dit outdoor meubel is gemaakt van ecologisch HOT wood in essen hout. HOT wood heeft een aantrekkelijk warmbruine kleur, welke na een tijd mooi egaal vergrijst. Wil je graag de oorspronkelijk donkerbruine kleur behouden? Olie ze dan 1 x keer per jaar met een olie geschikt voor buitenmeubilair.

OUTDOOR PN_Rechth tafel_voor en na