Serveer je hapjes op de mooie dienborden van de Pascale Naessens collectie. Ideaal voor een gezellige home party met vrienden. Je bergt ze makkelijk op tegen een muur dankzij de handige koordjes aan het handvat.

VORM

De vorm is geïnspireerd op organische, natuurlijke vormen en komt ook terug in de andere meubelstukken.

PN16

FORMAAT EN KLEUR

De dienborden zijn beschikbaar in 5 verschillende formaten (lengte 30 cm, 40 cm, 42 cm, 50 cm, 64 cm). Wil je zo lang mogelijk genieten van je dienborden? Wrijf ze bij eerste gebruik in met een geur- en smaakloze olie. Amandel- of druivenpitolie doen de job goed! Herhaal dit proces om de 2 maanden, afhankelijk van gebruik. Of koop in de winkel een WOCA olie. De olie laat de structuur van de eik mooier uitkomen en bovendien is het dienbord meteen veilig in het gebruik voor voeding.

OPGELET

-De dienborden zijn niet vaatwasbestendig. Stel ze ook niet langdurig bloot aan water.
-Laat de dienborden niet drogen op of naast een radiator of warmtebron.

ONDERHOUD

Reinig het dienbord met een vochtig lauwe doek of spons en droog daarna af.

MATERIAAL

Het dienbord is gemaakt van 100% massief eiken hout. Eik is één van de mooiste en sterkste houtsoorten. Elke eik heeft in verschillende omstandigheden gegroeid en kreeg daardoor zijn unieke uitstraling, gevormd door groeiringen, knoesten en de taaiheid van het hout… Het is een levende materie. In die zin is elk dienbord uniek.

Dit object is enkel beschikbaar bij accessoire dealers.

PN-16_wit PN16-V